Page Location: Home > VS Link Games > Topic

Forum: VS Link Games

Topic: vs cable consideration

Page 1 of 1
lozz
rank 41
Posted:
Fri Oct 28, 2005 9:15 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 1085
Type: PAL
I am considering buying a link cable as i have loads of fun playing f355 online. I just want to know, with a link cable would it be 2 or 4 player. Also what is the code required for me to unlock it (i have pal version) thanks a lot, lozz.
  _________________
It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now

All hell can't stop us now
mcmonkey
rank 44
Posted:
Fri Oct 28, 2005 9:40 am
quote : #2
profile : pm
Posts: 1314
Type: PAL
Quote:
F355 Challenge (US/EUR)
To have the link-mode option, press X+Y button while at the main menu, or press and hold L and R on the steering wheel.


Cool
  _________________
Pretty music wot i has made:
http://grandcanonicalensemble.bandcamp.com/
lozz
rank 41
Posted:
Sat Oct 29, 2005 1:43 pm
quote : #3
profile : pm
Posts: 1085
Type: PAL
thanks, but still is it 2 or 4 palyer in network mode, thans ,lozz
  _________________
It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now

All hell can't stop us now
MasterChief
rank 25
Posted:
Sat Oct 29, 2005 5:21 pm
quote : #4
profile : pm
Posts: 516
two.
  _________________
"All men are frauds. The only difference between them is that some admit it. I myself deny it." -- H.L. Mencken

Now Playing: PS3 - Brutal Legend, 360 - Red Dead Redemption, Wii - MadWorld, DC - Dux
lozz
rank 41
Posted:
Sun Oct 30, 2005 5:40 am
quote : #5
profile : pm
Posts: 1085
Type: PAL
thanx, i might get one now. does it matter if its third party or not? because soem third party items can be doggy, lozz.
  _________________
It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now

All hell can't stop us now
Le Spank
rank 12
Posted:
Sun Oct 30, 2005 9:52 am
quote : #6
profile : pm
Posts: 185
Ive got a dragoncast (3rd party) link up cable and it works just fine!
 
lozz
rank 41
Posted:
Sun Oct 30, 2005 10:32 am
quote : #7
profile : pm
Posts: 1085
Type: PAL
thanks a lot. I'm gonna go order one now !
  _________________
It has to start somewhere
It has to start sometime
What better place than here
What better time than now

All hell can't stop us now
lordnikon
rank 86
Posted:
Sun Oct 30, 2005 10:38 am
quote : #8
profile : pm
Posts: 5898
Type: NTSC-U/C
Yea I have the Dragoncast model as well, works like a charm Wink
  _________________
I'm already numero uno on Dark Helmet's hit list...
Nico0020
rank 11
Posted:
Sun Oct 30, 2005 11:42 am
quote : #9
profile : pm
Posts: 167
Type: NTSC-U
i plan to be picking one up soon. when it comes to tech specs what is the transfer speed on this? is there ever any "hanging" or freeze ups durning it since I know the serial port isisnt to speedy. But im sure it works fine with VO correct?
 
kingofgrills
rank 33
Posted:
Mon Oct 31, 2005 1:30 pm
quote : #10
profile : pm
Posts: 707
I have the same Dragoncast Vs Cable, and I haven't noticed any lag whatsoever with F355 or Virtua On. I have no idea what the transfer speed is, but it works very well.

Next up is Aero Dancing I - I'm trying to track that one down.
  _________________
Gamespy ID: Kingofgrills
Online with: 4X4 Evo, Starlancer, Quake III: Arena, and PAL PSO V. 1

How are my little crackers doing today?
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > VS Link Games > Topic