Page Location: Home > StarLancer > Topic
Previous  1, 2
lordnikon
rank 86
Posted:
Thu Jul 02, 2015 12:56 pm
quote : #16
profile : pm
Posts: 5893
Type: NTSC-U/C
Are you using a PCDC server? or real dialup? I checked the server and the running services. All seems to be running normally. It can take about 2-3 minutes to successfully connect, but you did try multiple times and got the same error.
  _________________
I'm already numero uno on Dark Helmet's hit list...
ncman071
rank 3
Posted:
Thu Jul 02, 2015 2:14 pm
quote : #17
profile : pm
Posts: 18
I'm using real dialup. I'll try again tonight....I know its not a problem with my modem. I tried to get on quake 3 arena and connected fine.

EDIT: Thu Jul 02, 2015 3:48 pm

just curious though....when i entered the new dns settings.....there is a DNS 1 and a DNS 2 ....Was I supposed to leave DNS 2 alone? that's what i did....i put the OC DNS settings in for DNS 1 but left DNS 2 at all 0's.

I am not a techy by any means so some of this gets easily confused for me...
 
Dan12343
rank 6
Posted:
Thu Jul 02, 2015 3:21 pm
quote : #18
profile : pm
Posts: 47
Type: NTSC-U
Quote:
there is a DNS 1 and a DNS 2

Use it for both
 
ncman071
rank 3
Posted:
Fri Jul 03, 2015 8:30 am
quote : #19
profile : pm
Posts: 18
ok so i entered the dns OC settings for both dns 1 and 2 and got the same error that it cannot connect to gamespy servers then it disconnects from the internet. there has to be a step i am missing. please help.
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > StarLancer > Topic
Previous  1, 2