Page Location: Home > Support > OC Site Support > Topic
lordnikon
rank 86
Posted:
Sat Nov 11, 2017 5:54 pm
quote : #1
profile : pm
Posts: 5839
Type: NTSC-U/C
Hello All,

A bug on the site was preventing users from editing their profiles. It was also preventing me from deleting spam bots. This was pretty lame and went on for months. Users could register on the forums, but after that, changing any aspect of your profiile after registration resulted in a 403 Forbidden error from the shared hosts web server. Yea Neutral

I apologize if this caused anyone any frustration, I know it has bothered me for quite some time.

Editing your profile to change any settings should be fully working now.

-nikon
  _________________
Sega AM2 presents Waves of Grain - "Powerslide your way through the fields to deliver the wheat crop!"
DaMan
rank 28
Posted:
Tue Nov 14, 2017 8:47 pm
quote : #2
profile : pm
Posts: 590
Type: NTSC-U/C
Thanks, I needed to change my email, and a message flashed saying my account was deactivated, before I figure out what happened; fortunately I checked my new email and re-activated my account.
  _________________
My PSO character stats are here
along with a few other sites I can be found at.
My DC is offline.
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Support > OC Site Support > Topic