Page Location: Home > Archive - PAL PSO > Topic
SireDoime
rank 8
Posted:
Mon Feb 26, 2007 12:57 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 94
Is playing PSO NTSC and PAL on same DC possible?
I ask because I can't play PAL PSO online with my second hand DC for more than a few minutes without it resetting during play.
So since I'm not playing my regular NTSC PSO online, can play PAL online using the same Dreamcast?

I can play with both my NTSC ver1 and ver2 PSO off line, and I figure since this ver2 PSO is PAL I can play it as well off line, but I'm not sure about about online. Any help?

thanks
  _________________
[PSO v2 PAL/e]
Sire Doime 2: HUmar Lvl 47 (final online level)
Mag: Asparas Lvl 107 [21/37/22/27] <++ DEAD DEAD DEAD DEAD DEAD
Playtime: 0291'16" Offline Mode: HARD
ONLINE: de-railed!! XC
JKKDARK
rank 21
Posted:
Mon Feb 26, 2007 2:08 pm
quote : #2
profile : pm
Posts: 415
Type: PAL
It should works. But I don't know if you can use the same characters.
 
SireDoime
rank 8
Posted:
Mon Feb 26, 2007 10:16 pm
quote : #3
profile : pm
Posts: 94
Well tried.
It asked me for the Ver1 SN/AK, of course the only SN/AK stored is the NTSC, and I don't have a PAL ver
game.

Funny thing though -- it loaded mt NTSC chars. Well I never loaded completely, just at the load
screen.

Oh well -- I got on today, but got reset booted within 3 minutes.
  _________________
[PSO v2 PAL/e]
Sire Doime 2: HUmar Lvl 47 (final online level)
Mag: Asparas Lvl 107 [21/37/22/27] <++ DEAD DEAD DEAD DEAD DEAD
Playtime: 0291'16" Offline Mode: HARD
ONLINE: de-railed!! XC
nintendo_DS
rank 21
Posted:
Mon Mar 05, 2007 10:18 am
quote : #4
profile : pm
Posts: 419
Type: NTSC-U/C
for some unknown reason, i can play with both my different origins, pal and ntsc-u with the same char online... the same char has 2 different sn/ak's stored on it too, odd
  _________________
...look around and ask yourself if there's anyone better qualified...at that point in time. If...'yes,' ask them to accept command, and do everything you can... If...'no,' ...then take your best shot. That's all any of us can do.
U-235
rank 18
Posted:
Mon Mar 05, 2007 10:43 pm
quote : #5
profile : pm
Posts: 331
[quote="SireDoime"]Funny thing though -- it loaded mt NTSC chars. Well I never loaded completely, just at the load
screen.

Yeah that's what normally happens. It just says "loading" and never gets past that. Nintendo DS are you using a PAL region dreamcast?
  _________________
Red River RAmar
nintendo_DS
rank 21
Posted:
Mon Mar 19, 2007 8:49 pm
quote : #6
profile : pm
Posts: 419
Type: NTSC-U/C
nope, I am using a NTSC-U unmodded dreamcast, when i got online with my PAL V2 copy, i put in the SNAK for it, then later I went online with the same char on NTSC V2 and used the NTSC serial, which is a shared one, and it took me online there too.
  _________________
...look around and ask yourself if there's anyone better qualified...at that point in time. If...'yes,' ask them to accept command, and do everything you can... If...'no,' ...then take your best shot. That's all any of us can do.
U-235
rank 18
Posted:
Mon Mar 19, 2007 10:45 pm
quote : #7
profile : pm
Posts: 331
well the PAL won't load an NTSC character, but I've never tried loading a PAL character on an NTSC copy
  _________________
Red River RAmar
KoNeko
rank 4
Posted:
Sat Mar 31, 2007 5:33 pm
quote : #8
profile : pm
Posts: 27
I can play with the same characters on PAL and NTSC, i made the character on PAL, and then when i loaded up NTSC, it never asked for a SNAK and it loaded my PAL characters fine... Of course, if the US servers were still up, it would obviously deem the PAL SNAK invalid.
  _________________
My IM accounts:

AIM: Joshy Doodles
Yahoo!: KoNek01192@yahoo.com
MSN: KoNeko1192@hotmail.com
Jabber: KoNeko1192@jabber.org
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Archive - PAL PSO > Topic