Page Location: Home > Quake III Arena > Topic
1, 2  Next
lordnikon
rank 86
Posted:
Wed Nov 12, 2003 8:56 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 5889
Type: NTSC-U/C
Below are the IP addresses for OC's two hosted Q3 servers:

    OC Server 1 - 69.94.120.8:27960
    OC Server 2 - 69.94.120.8:27961

These are dedicated servers that run 24/7 and are located in a datacenter for optimal performance.

These will show up in the Master List for most users. However if you have trouble getting servers to show up, or If you are running a PC-DC server, you can manually enter the IP information above to query and play on these servers.

---

Feel free to reply to this thread with your own server if you host one.

Last edited by lordnikon on Mon Feb 27, 2012 12:44 pm; edited 2 times in total
  _________________
I'm already numero uno on Dark Helmet's hit list...
QuakeJunkie49
rank 4
Posted:
Tue Jul 28, 2009 4:10 pm
quote : #2
profile : pm
Posts: 26
Type: NTSC-U/C
I have started a Quake III Arena dreamcast dedicated server. the name is "24/7 Dreamcast FFA". Its my personal server not one from onlineconsoles. Its a free for all with no timelimit and no bots. It is up 24/7 unless it is down for maintenece or a party. Enjoy! Very Happy
 
jjc5150
rank 11
Posted:
Wed Jul 29, 2009 6:17 pm
quote : #3
profile : pm
Posts: 159
Type: NTSC-U/C
Whats the IP address of the server?
  _________________
Quake III DC ID : JJC5150 DC
Xlink ID: JJC5150
PSN ID : JJC5150
Jabber ID: JJC5150@jabber.org
QuakeJunkie49
rank 4
Posted:
Thu Jul 30, 2009 12:18 pm
quote : #4
profile : pm
Posts: 26
Type: NTSC-U/C
jjc5150 wrote:
Whats the IP address of the server?

not sure right now ill look that up
 
lisalover1
rank 4
Posted:
Fri Jul 31, 2009 1:52 pm
quote : #5
profile : pm
Posts: 22
Type: NTSC-U
How can you make your own DC-compatible Quake server? Is there a tutorial somewhere?
 
QuakeJunkie49
rank 4
Posted:
Fri Jul 31, 2009 5:02 pm
quote : #6
profile : pm
Posts: 26
Type: NTSC-U/C
yes there is thats what im using go to: http://dreamcast.onlineconsoles.com/phpBB2/guides_q3_serversetup.php#2

Posted Sat Aug 15, 2009 9:17 am:

my server IP Adress is: 99.3.15.63

Posted Sat Sep 26, 2009 9:25 am:

sadly, i had to take down my dc server i couldnt support it anymore
 
SONYDVDR
rank 2
Posted:
Wed Sep 16, 2009 12:19 pm
quote : #7
profile : pm
Posts: 5
Type: NTSC-U/C
Torrent_Freedom! is the name
Free for All is the game!

The IP is:
24.144.78.143:27950
 
Moopthehedgehog
rank 4
Posted:
Sat Sep 19, 2009 10:49 am
quote : #8
profile : pm
Posts: 23
Type: NTSC-U/C
SONYDVDR wrote:
Torrent_Freedom! is the name
Free for All is the game!

The IP is:
24.144.78.143:27950


it doesn't happen to have a bot does it?
  _________________
Can I have a headache now?
SONYDVDR
rank 2
Posted:
Sat Sep 19, 2009 12:09 pm
quote : #9
profile : pm
Posts: 5
Type: NTSC-U/C
Yes 2 bots actually.
  _________________
How to contact me.
AIM: sonydvdrblog
MSN:sony.dvdr[at]live[dot]com
Moopthehedgehog
rank 4
Posted:
Sat Sep 19, 2009 8:28 pm
quote : #10
profile : pm
Posts: 23
Type: NTSC-U/C
weird, I only fought one. I mean, I first saw 2/4 players on the master list, then I went in, and one guy got left. Then, someone tried to join and got kicked...
  _________________
Can I have a headache now?
grubensau
rank 40
Posted:
Sun Sep 20, 2009 1:24 am
quote : #11
profile : pm
Posts: 974
One of them (bots) ll leave - if a human player joins the fight. Thats why one left. The other was for sure a pc player without the right mappack.
  _________________
for sale: limited edt. shikigami no shiro II sealed new incl. pre-order bonus (ebay)
SONYDVDR
rank 2
Posted:
Sun Sep 20, 2009 7:13 am
quote : #12
profile : pm
Posts: 5
Type: NTSC-U/C
i see many people connect then quickly disconnect throughout the day. i have only really seen 2 actual people in the server and they are gone by the time i enter. i defiantly saw moop. i can also change the style of the server to make it more fun for you guys. right now i got the speed turned up a little bit like warsow style. Mr. Green
  _________________
How to contact me.
AIM: sonydvdrblog
MSN:sony.dvdr[at]live[dot]com
QuakeJunkie49
rank 4
Posted:
Wed Apr 14, 2010 5:38 am
quote : #13
profile : pm
Posts: 26
Type: NTSC-U/C
i have made a new dedicated server for quake 3 it should run 24/7 provided the old computer im hosting on works ok Mr. Green The ip is 99.3.15.63 and the port is default
 
brmanuk
rank 7
Posted:
Wed Apr 14, 2010 6:17 am
quote : #14
profile : pm
Posts: 51
Good effort!
 
QuakeJunkie49
rank 4
Posted:
Thu Apr 15, 2010 10:41 am
quote : #15
profile : pm
Posts: 26
Type: NTSC-U/C
thanks i had an old computer i use for a server that im hosting it on using the guide from here Mr. Green
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Quake III Arena > Topic
1, 2  Next