Page Location: Home > Quake III Arena > Topic

Forum: Quake III Arena

Topic: My setup

Page 1 of 1
mauro2029
rank 5
Posted:
Thu Aug 05, 2010 4:32 am
quote : #1
profile : pm
Posts: 30
I'm a bit sleep deprived right now, so for some odd reason I wanted to share my setup with you guys...

http://www.twitpic.com/2bs175

I guess I'm just missing the BBA.... oh well, life can't be perfect I guess.


Still, I have fun just playing through dialup


Anyway, PM me if you wanna have a match against me online or whatever, haven't check the Game Organization Forum, but I'll probably do some posting there soon... Really feeling like playing some Quake lately.....


Very Happy
 
Mazonemayu
rank 27
Posted:
Thu Aug 05, 2010 6:05 am
quote : #2
profile : pm
Posts: 573
hehe, nice; reminds me of a minimac setup Mr. Green
  _________________
my dreamcast collection
my vids
PSO: Mayu

Blue Rogues...Attack!!!
Kbuzz
rank 23
Posted:
Sat Aug 14, 2010 10:12 am
quote : #3
profile : pm
Posts: 473
Type: NTSC-U/C
had something similar for a while. Good times!
  _________________
Pso: Kingbuzzo lvl 80
QUake 3: [OC] Kingbuzzo
gRimGrAvY014
rank 26
Posted:
Sat Aug 14, 2010 10:44 pm
quote : #4
profile : pm
Posts: 549
Type: NTSC-U/C
That is a nice looking setup!

It looks like you could even take a glance outside and check out nature as you wait for maps to load Razz
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Quake III Arena > Topic