Page Location: Home > Quake III Arena > Topic
everynewday84
rank 12
Posted:
Sat Dec 18, 2010 3:13 pm
quote : #1
profile : pm
Posts: 196
Type: NTSC-U/C
I was playing on the brazillian server at 69.162.107.8:27960 and during gameplay the screen flashes "'name of qIII user (which I don't remember)' has become a referee." Shocked
Has anyone come across a referee in QIIIA DC online play?
 
Blast
rank 43
Posted:
Sun Dec 19, 2010 5:33 pm
quote : #2
profile : pm
Posts: 1285
Type: Pal
No, never seen that. The only thing I have ever come across that could be used in that way was many years ago when I guy I knew was hosting from a PC. He could flick messages up on the screen without you even knowing he was there. Think they came up in a different text colour also.

Laters
  _________________
Now have a working PC DC server courtesy of Segadreamcaster. Bring on the DC on line games yeeee haaa.
everynewday84
rank 12
Posted:
Sun Dec 19, 2010 11:42 pm
quote : #3
profile : pm
Posts: 196
Type: NTSC-U/C
I hadn't seen it before either; not quite sure what a referee would even do in QIIIA as there is only one rule, to frag...
 
lordnikon
rank 86
Posted:
Mon Dec 20, 2010 3:23 am
quote : #4
profile : pm
Posts: 5893
Type: NTSC-U/C
Maybe he was enforcing that one rule, hehe
  _________________
I'm already numero uno on Dark Helmet's hit list...
gRimGrAvY014
rank 26
Posted:
Mon Dec 20, 2010 11:59 am
quote : #5
profile : pm
Posts: 549
Type: NTSC-U/C
Depending on the mods running on the server, the referee can execute a number of things that would normally only be possible if you were sitting at the server.

The server operator can talk into the server, I believe his name comes up as 'Console"
 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Display:   
 
View previous topic - View next topic
Page Location: Home > Quake III Arena > Topic